Makinë e vogël spërkatës

përshkrim i produktit

Karakteristikat e produktit

Kjo makinë është e përshtatshme për spërkatje me shtresë të hollë të shumë llojeve të materialeve shumë viskoze si stuko, bojë guri të vërtetë, bojë lateksi, llaç gipsi etj.

1. E pajisur me rregullim të shpejtësisë së ndryshueshme të frekuencës, e cila mund të rregullojë rrjedhën pa shkallë, me një strukturë kompakte dhe lëvizje fleksibël;

2. Makina është e lehtë në peshë dhe mund të lëvizet manualisht nga njerëzit. Mund të konfigurohet për funksionim në gondolën e ndërtimit.

Specifikimi kryesor teknik

Model

UBL0.6

UBL1.2

Të dhëna të kufizuara

10 l/min

20 l/min

Presioni i punës

2 MPa

3 MPa

Distanca horizontale

30 m

50 m

Distanca vertikale

15 m

30 m

Madhësia maksimale e grimcave

3 mm

3 mm

norma monitoruese

1.5 kW

4 kW

Cilësia e makinës

75 kg

185 kg

Dimensionet

L

1100 mm

1450 mm

W

450 mm

670 mm

H

500 mm

800 mm

Lini një mesazh