HYRJE E KOMPANISË

CABR Construction Machinery Technology Co.Ltd

 

CABR Construction Machinery Technology Co., Ltd. është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e krijuar nga Instituti i Mekanizimit të Ndërtimit në Pekin, Ltd. Kompania jonë u themelua në mars 2003 me markën e regjistruar "CABR/M".

Instituti i Mekanizimit të Ndërtimit të Pekinit Co., Ltd. është një institucion profesional kërkimor i specializuar në aplikimin dhe zhvillimin teknik të makinerive të ndërtimit, me një histori më shumë se 50 vjeçare. Ajo ka bashkëpunuar me më shumë se 3000 ndërmarrje brenda dhe jashtë vendit. Duke u mbështetur në forcën e fortë teknike të institutit kërkimor Co., Ltd., CABR Construction Machinery Technology Co., Ltd. ofron vazhdimisht produkte dhe teknologji të reja për tregun e ndërtimit me metoda të përsosura testimi, pajisje të avancuara përpunimi dhe një sistem të rreptë të cilësisë.

 

 

 

HISTORIA E ZHVILLIMIT

1953

I themeluar në vitin 1953, instituti i teknologjisë së ndërtimit ishte fillimisht i lidhur me ministrinë e ndërtimit.

I themeluar në vitin 1953, instituti i teknologjisë së ndërtimit ishte fillimisht i lidhur me ministrinë e ndërtimit.

1953
1956

Zëvendësoni "institutin e teknologjisë së ndërtimit" me "institutin e shkencës së ndërtimit".

Vendi i punës së Qendrës Hanghuakemao në Pekin në 1996, bumi i parë hidraulik i vendosjes së betonit në JAINE

1996
2000

Nga institucionet kërkimore shkencore në ndërmarrjet e shkencës dhe teknologjisë.

JAINE filloi të zhvillonte RIGS shpimi me shumë funksione në 2006

2006
2013

Akademia kineze e Shkencave të Ndërtimit nënshkroi kontrata të reja me vlerë 6.341 miliardë juanë

Ajo ka më shumë se 10 institucione kërkimore-dhe zhvillimore dhe 14 filialë të nivelit të dytë në pronësi të plotë ose zotëruese.

2016
2020

Përzgjedhur në listën e komisionit të mbikëqyrjes dhe administrimit të aseteve në pronësi të këshillit shtetëror "ndërmarrje model reforme".

CERTIFIKATA NDERI

ISO9001-English
19CE认证(混凝土布料机)
CE-Hoist
EAC certificate_页面_1

Ekrani i fabrikës

 • Workshop Internal

  Punëtoria e brendshme

 • Workshop Internal

  Punëtoria e brendshme

 • Workshop Internal

  Punëtoria e brendshme

 • Workshop Internal

  Punëtoria e brendshme

 • Workshop Internal

  Punëtoria e brendshme

 • Workshop Internal

  Punëtoria e brendshme

 • Workshop Internal

  Punëtoria e brendshme

 • Workshop Internal

  Punëtoria e brendshme