PRODUKTET

PËR NE

CABR Construction Machinery Technology Co.Ltd

CABR Construction Machinery Technology Co., Ltd. është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë e krijuar nga Instituti i Mekanizimit të Ndërtimit në Pekin, Ltd. Kompania jonë u themelua në mars 2003 me markën e regjistruar "CABR/M".

Instituti i Mekanizimit të Ndërtimit të Pekinit Co., Ltd. është një institucion profesional kërkimor i specializuar në aplikimin dhe zhvillimin teknik të makinerive të ndërtimit, me një histori më shumë se 50 vjeçare. Ajo ka bashkëpunuar me më shumë se 3000 ndërmarrje brenda dhe jashtë vendit. Duke u mbështetur në forcën e fortë teknike të institutit kërkimor Co., Ltd., CABR Construction Machinery Technology Co., Ltd. ofron vazhdimisht produkte dhe teknologji të reja për tregun e ndërtimit me metoda të përsosura testimi, pajisje të avancuara përpunimi dhe një sistem të rreptë të cilësisë.