Shtëpi - Shërbimi

TENET SHËRBIMI

  • Lëreni kënaqësinë e klientit të jetë parimi ynë afatgjatë i shërbimit.

  • Është dëshira jonë e sinqertë që të krijojmë një marrëdhënie bashkëpunimi miqësore afatgjatë me klientët tanë.

  • Produkti është imazhi i ndërmarrjes, cilësia është reputacioni i ndërmarrjes.

  • Përballë ndryshimeve, trajtimi racional, komunikimi i plotë, sinqeriteti dhe bashkëpunimi.

FUSHA E SHËRBIMIT

scopeimg

T'u ofrojë përdoruesve trajnim teknik për operatorët.

Këshillimi i sistemit të produktit, pastrimi i sistemit dhe përmirësimi i shërbimit.

T'u ofrojë përdoruesve instalimin e pajisjeve dhe transformimin e shërbimeve teknike.

Pas periudhës së garancisë për t'u ofruar përdoruesve punë shumëvjeçare të riparimit, mirëmbajtjes dhe riparimit.

Për t'i pajisur përdoruesit me makinën e re pas instalimit të komisionit dhe periudhës së garancisë së punës së mirëmbajtjes.

T'u ofrojë klientëve me kohë pjesë dhe komponentë origjinalë me cilësi të lartë dhe të zgjidhë llogarinë në RMB, në mënyrë që të lehtësojë përdoruesit.

Lini një mesazh