Makinë për futjen e vidave UBL

përshkrim i produktit

Zhvendosja e vlerësuar 5L/min 8L/min

Distanca horizontale 35m 50m

Distanca vertikale 15m 20m

Karakteristikat e produktit

Kjo makinë është e përshtatshme për fuga materialesh si përforcim, hidroizolim ose punime riparimi.

1. Struktura kompakte, funksionimi i përshtatshëm dhe mirëmbajtja e thjeshtë;

2. Formula e konsumueshme rezistente ndaj konsumit;

3. Të lehta dhe të vogla, të lehta për t'u lëvizur;

4. Matës opsional i presionit dhe moduli i kontrollit të presionit.

Specifikimi kryesor teknik

Model

UBL0.3

UBL0.5

Zhvendosja e vlerësuar

5 l/min

8 l/min

Presioni i punës

2 MPa

3 MPa

Distanca horizontale

35 m

50 m

Distanca vertikale

15 m

20 m

Madhësia maksimale e grimcave

2.5 mm

5 mm

Fuqia motorike

0.75 kW

2.2 kW

Cilësia e makinës

55 kg

120 kg

Dimensionet

800 mm

1070 mm

525 mm

550 mm

1100 mm

1030 mm

shembull aplikimi

  • 2019_03_09_17_38_IMG_8781 413-298
  • 2019_04_08_14_33_IMG_8975 413-298
  • 微信图片_20191101104213 413-298

Lini një mesazh