BMU me Jib Teleskopik

përshkrim i produktit

Matës i gjurmës  1500-4000 mm

Arritja maksimale  9-40 m

Lartësia e punës  <=500mm

Pesha totale  10000-42000 kg

Ngarkesa e sigurt e punës  250 kg, 300 kg

Standardet  GB19154-2015, EN1808

Rreth nesh

Prodhuesi Kombëtar i Standardeve

(BMU GB19154, ekuivalente me Standardin Evropian EN1808)

Avantazhi ynë

Reputacion i mirë  

Më shumë se 60 vjet histori, kompani shtetërore, synojmë bashkëpunim afatgjatë

Avantazhi teknik  

Duke u mbështetur në Akademia, ne kemi ekspertë në industrinë e ndërtimit, mund të ofrojmë dizajn dhe prodhim të përshtatur

Burimet e pasura të industrisë  

Duke qenë departamenti i administrimit të disa shoqatave, ne kemi marrëdhënie shumë të mira me shumë kompani të produkteve të ndryshme në industri.

BMU me Jib Teleskopik

me permasa te medha, te instaluara kryesisht ne kulmin e pallatit. Kur disa BMU nuk mund të përdoren për të kryer pastrimin e të gjithë ndërtesës, ky lloj duhet të merret parasysh.

 

Vendi i origjinës:

Hebei, Kinë

Emri i markës:

CABR/M

Numri i modelit:

CWG250

Dimensioni (L*P*H)

të personalizuara

Dimensioni i djepit

2000*700*1100mm, i personalizuar

Ngarkesa e vlerësuar

250 kg, 300 kg

Trajtim sipërfaqësor

galvanizuar me zhytje të nxehtë

Motorri

SEW/Nord

Certifikimin

ISO9001, CE

Ofrohet shërbimi pas shitjes

Inxhinierë të disponueshëm për të servisuar makineritë jashtë shtetit

Karburant

Elektrike

gjendja

I ri

shembull aplikimi

  • 1. telescopic jib+telescopic column+extended cradle-1
  • 2. telescopic jib+telescopic column+extended cradle-1
  • 3. telescopic jib+telescopic column+extended cradle
  • 4. telescopic jib+telescopic column+extended cradle
  • 5. telescopic jib+telescopic column+extended cradle
  • 7. telescopic jib+telescopic column+extended cradle

Lini një mesazh